Mid Rivers 2017 Summer Schedule
May 30 - July 31

2017-2018 Monthly Tuition

Class Length

Summer Rates

Tentative Closing Dates For Gymnastics

Toddler 30 Minutes

$37.00

May22-29
Toddler 50 Minutes $59.00 July 3-4, July 26-30

25 Minutes

$42.00

August 1-2

30 Minutes

$44.00

September 4

50 Minutes

$81.00

October 31

80 Minutes

$112.00

November 23, Dec 22-31

*You may pay for the summer progam in 2 monthly payments.

Print all MidRivers Schedules
or select an age group. For best results, click the 'Properties' button and set the document to print in landscape.

Print MidRivers Preschool (Ages Toddler through Kindergarten) Schedules
Program Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
Parent & Toddler
Age:
Toddler – 3
Length of Class: 30 Minutes
  10:30a-11:00a
11:05a-11:35a
4:30p-5:00p
6:30p-7:00p
9:00a-9:30a
7:30p-8:00p
5:00p-5:30p
7:00p-7:30p
9:30a-10:00a 9:15a-9:45a
3 & 4 Year Olds
Age:
3 - 4 Years
Length of Class: 50 Minutes
5:00p--5:50p
6:00p-6:50p
11:45a-12:35p
4:30p-5:20p
5:30p-6:20p
6:30p-7:20p
7:05p-7:55p
8:30a-9:20a
9:30a-10:20a
10:30a-11:20a
11:30a-12:20p
5:30p-6:20p
6:30p-7:20p
10:00a-10:50a
11:00a-11:50a
4:00p-4:50p
5:00p-5:50p
6:00p-6:50p
7:00p-7:50p
10:00a-10:50a 10:00a-10:50a
11:00a-11:50a
4 & 5 Year Olds
Age:
4 - 5 Years
Length of Class: 50 Minutes
4:00p-4:50p
5:00p-5:50p
6:00p-6:50p
9:30a-10:20a
4:30p-5:20p
5:30p-6:20p
10:30a-11:20a
4:30p-5:20p
5:30p-6:20p
6:30p-7:20p
11:00a-11:50a
4:00p-4:50p
5:00p-5:50p
6:00p-6:50p
7:00p-7:50p
11:00a-11:50a 10:00a-10:50a
Kindergarten
Age:
Kindergarten
Length of Class: 50 Minutes/80 Minutes*
  4:30p-5:20p
5:30p-6:20p
5:30p-6:20p
6:30p-7:20p
9:00a-9:50a
4:00p-4:50p
5:00p-5:50p
6:00p-6:50p
7:00p-7:50p
10:00a-10:50a  
Preschool Cheer/Gym Combo
Age:
4.5 – 5 Kind.
Length of Class: 50 Minutes
7:00p-7:50p 6:30p-7:20p   5:00p-5:50p
  10:00a-10:50a

Print MidRivers Progressive Girls (Ages 1st Grade & Up) Schedules
Cheer & Gymnastics Combo
Print Beginner Boys Schedules
Print Ninja Schedules
Programs Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
Ninja Kids
Age: 4-Kindergarten
Length of Class: 50 Minutes
    4:30p-5:20p 5:00p-5:50p
6:00p-6:50p
  10:00a-10:50a
Ninja Beg/Advanced Beginner
Age: 6-9 years
Length of Class: 50 Minutes
    7:30p-8:20p 7:00p-7:50p   9:00a-9:50a
Ninja Beginner/Intermediate
Age: 6-12 years
Length of Class: 50 Minutes
    7:30p-8:20p 7:00p-7:50p    
Ninja Beg/Advanced Beginner
Age: 8 - high school
Length of Class: 50 Minutes
          11:00a-11:50a
Ninja Beginner - Intermediate
Age: 10 - high school
Length of Class: 50 Minutes
      8:00p-8:50p    

Print Flipz Tumbling Schedule


Print Cheer Basics Schedules